• 100 % Festool
  • 100 % Schneider-airsystems
  • 100 % Service
Priser inkl. moms

Köpvillkor

Morten_Logo_135x65px

Köpvillkoren gäller för både butik och webshop

Priser och betalning

Du kan välja om priset på sidan ska visas med eller utan moms, det gör du till höger under kundvagnen/kassan, genom att välja privat eller företag. När du göra en beställning ser du det totala priset inklusive moms, avgifter, frakt samt de betalsätt du valt.

Webshopen har Klarna som betalningssätt. I Klarna checkout väljer du privat eller företag och sen betalsätt. I butiken betalar du mot faktura eller med kort.  

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) vid en beställning i webshopen gäller under 14 dagar i enlighet med lagen om distansavtal. Det innebär att, om du på något sätt är missnöjd med varan, och att varan är oanvänd, är i ny skick, med originalförpackning så får du pengarna tillbaka. Ångerfristen börja löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den.

Din ångerrätt i butiken gäller på maskiner. Du har upp till 15 dagars öppet köp enligt "Festool SERVICE all-inclusive garantin". För mer information, läs under fliken "Garanti". Du har även 15 dagars öppet köp på Schneider airsystems maskiner. Du har ingen ångerrätt eller öppet köp på reservdelar, tillbehör eller förbruknigsmaterial.

När du utnyttjar din ångerrätt

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. När du utnyttjar ångerrätten i webshopen är varan oanvänd och i originalförpackning. Du lämnar tillbaka varan i butiken eller skickar den till oss, du står för returfrakten, se under "Returer". Om varan skadats eller kommer bort på grund av vårdslöshet förlorar du ångerrätten.

När du utnyttjar ångerrätten i butiken ska maskinen returneras med allt som medföljde och i originalföpackning. Du får pröva den lätt men inte använda den. Om maskinen skadats eller hanterats vårdslöst förlorar du ångerrätten. Du är skyldig att lämna tillbaka varan i butiken eller skicka den till oss, du står för returfrakten.

Återbetalning

Vi ska, om du utnyttjar din ångerrätt, och får den godkänd, betala tillbaka vad du betalt för varan snarast eller inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan.

Personuppgifter

När du lägger din beställning hos oss så uppger du dina personliga uppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Vid garantiregistrering av maskiner gäller detsamma. Du har enligt personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas till eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post, info@mortenmaskin.com 

Leveranser

Leveranstiden anges i kundvagnen under respektive fraktsätt. (Generellt 2 - 5 arbetsdagar.) Om en vara har avvikande leveranstid meddelar vi er via mail.

Ej uthämtade paket

Har du valt paket för privatperson som fraktsätt finns dina varor kvar på utlämningsstället under fyra veckor. Ej uthämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnaden för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, förnärvarande 150 kr + moms.

Returer

Vid returer i samband med utnyttjandet av ångerrätten står du för returfrakten. Sker returen pga defekt vara eller om vi har packat fel står vi för returfrakten. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig. 

 __________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Copyright © 2017  Morten Maskin AB