Om oss

Morten_Logo_135x65px

Morten Maskin AB

Vi är unika i vår bransch!

Som en av få i Europa erbjuder Morten Maskin AB ett välsorterat sortiment av märket Festool i både butik och webshop. Genom att erbjuda kvalitetsprodukter och hög service hoppas vi att ni, våra kunder blir nöjda, känner er trygga och återkommer.

Morten Maskin AB är ett familjeföretag som har funnits sen 1975. I dag drivs bolaget i samma anda och med ny regi sen 2011.

Festool är ett etablerat och välkänt varumärke. För oss är det viktigt att produkterna blir tillgängliga för kunder över hela landet. Och av den orsaken etablerade vi webshopen i februari 2012. Där finns Festools fulla sortiment.

– Vi kan ärligt säga att det inte finns någon lika välsorterad Festoolbutik i Sverige eller Europa.

Vi jobbar med Festool som levererar kvalitetsmaskiner och trygga koncept.

Om du söker Festool - välkommen till oss på Morten Maskin. Oavsett om du är yrkes- eller hobbysnickare så är dina krav och behov viktiga för oss och därför har vi alltid dig som kund i fokus. Vi på Morten Maskin erbjuder service och kunskap. Vi säljer kvalitetsprodukter och har en av Europas mest välsorterade Festoolbutiker och en online shop där har vi 100% Festool sortiment, maskiner, tillbehör, förbrukningsprodukter och reservdelar.Med miljön i fokus

Vi på Morten Maskin värnar om miljön och vill som din leverantör övergå till e-faktura. För att kunna göra detta är vi tacksamma om ni ger oss följande information:

    - Namn kontaktperson
    - Namn företag
    - E-postadress (dit faktura skickas)

Skicka mailet till morten@mortenmaskin.com 

Tack för din hjälp!

Med vänliga hälsningar 

Morten Maskin AB

 Copyright © 2024 Morten Maskin AB